New beta crashes on start

Things you’d like to miss in the future...
highend
Posts: 9349
Joined: 06 Feb 2011 00:33

Re: New beta crashes on start

Post by highend » 05 Feb 2014 11:36

v13.70.0113

Still crashes right after the start (Server 2012 R2)
One of my scripts helped you out? Please donate via Paypal or paypal_donate (at) stdmail (dot) de

admin
Site Admin
Posts: 49770
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: New beta crashes on start

Post by admin » 05 Feb 2014 11:43

highend wrote:v13.70.0113

Still crashes right after the start (Server 2012 R2)
Really? Same bug? Seems very unlikely to me... :veryconfused:
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

binocular222
Posts: 1414
Joined: 04 Nov 2008 05:35
Location: Hanoi, Vietnam

Re: New beta crashes on start

Post by binocular222 » 05 Feb 2014 11:44

zip archieve is corrupted
Beta no install
I'm a casual coder using AHK language. All of my xys scripts:
http://www.xyplorer.com/xyfc/viewtopic. ... 243#p82488

admin
Site Admin
Posts: 49770
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: New beta crashes on start

Post by admin » 05 Feb 2014 11:52

binocular222 wrote:zip archieve is corrupted
Beta no install
Confirmed, something is wrong ... wait... :evil:
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

highend
Posts: 9349
Joined: 06 Feb 2011 00:33

Re: New beta crashes on start

Post by highend » 05 Feb 2014 12:00

Really? Same bug? Seems very unlikely to me...
Used my normal portable version (made a copy of it and used it from
a different folder) and just copied all files over. Crashed.
Seems it doesn't like an / my existing configuration.

Deleting the data folder in it is enough to let it start without crashing.
One of my scripts helped you out? Please donate via Paypal or paypal_donate (at) stdmail (dot) de

admin
Site Admin
Posts: 49770
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: New beta crashes on start

Post by admin » 05 Feb 2014 12:02

Are you sure you are using v13.70.0113? (the previous download was wrong)
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

admin
Site Admin
Posts: 49770
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: New beta crashes on start

Post by admin » 05 Feb 2014 12:03

highend wrote:Deleting the data folder in it is enough to let it start without crashing.
Can isolate the problem to one file in that folder? Can you send me that file?
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

highend
Posts: 9349
Joined: 06 Feb 2011 00:33

Re: New beta crashes on start

Post by highend » 05 Feb 2014 12:04

Yes, I am:
XYplorer: 13.70.0113 (Pro Edition - Lifetime License Pro)
Loaded in: 285 ms at 05.02.2014 12:03:14
Uptime: 32 secs
Memory Usage: 28.320 KB, Virtual Memory Size: 12.836 KB

OS: Windows Server 2012 R2 Datacenter Server, 64-bit (6.3)
OS Uptime: 1 day, 1 hr, 33 mins, 44 secs
UTC Offset: +01:00
User Role: User
Themes: Yes (Aero) RealSystem32: Yes
Edit: It crashes because of the XYplorer.ini file. I'll send it.
One of my scripts helped you out? Please donate via Paypal or paypal_donate (at) stdmail (dot) de

admin
Site Admin
Posts: 49770
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: New beta crashes on start

Post by admin » 05 Feb 2014 12:27

Danke, kann es leider nicht reproduzieren. Wahrscheinlich spielen auch andere app data files eine Rolle. Kannst du den Panes-Folder noch zippen und rüberschicken?

(Konnte nicht mailen, Thunderbird bug oder so...)
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

admin
Site Admin
Posts: 49770
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: New beta crashes on start

Post by admin » 05 Feb 2014 12:30

So I think the original bug is fixed. This very probably means that also the Ubuntu/WINE bug is fixed. :biggrin:
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

highend
Posts: 9349
Joined: 06 Feb 2011 00:33

Re: New beta crashes on start

Post by highend » 05 Feb 2014 12:41

Mail mit weiterführender Beschreibung + passenden Anhängen ist raus.
One of my scripts helped you out? Please donate via Paypal or paypal_donate (at) stdmail (dot) de

jcmn
Posts: 179
Joined: 18 Sep 2007 11:34
Location: portugal

Re: New beta crashes on start

Post by jcmn » 05 Feb 2014 13:06

The new beta works fine, no start error and lists again available

Marco
Posts: 2304
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: New beta crashes on start

Post by Marco » 05 Feb 2014 13:18

Works here!
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

Nighted
Posts: 442
Joined: 21 Jan 2007 01:58
Location: Gitmo Nation North, Win 7/10/Linux/(x64)

Re: New beta crashes on start

Post by Nighted » 05 Feb 2014 13:33

YAY! :appl:
I want XY to serve soft ice cream. Please Don, make XY serve soft ice cream.

LittleBiG
Posts: 1540
Joined: 08 Apr 2011 12:57
Location: Win10x64

Re: New beta crashes on start

Post by LittleBiG » 05 Feb 2014 13:34

XY stops working right after starting:

Code: Select all

XYplorer.exe 
   13.70.0.113 
   52f20e02 
   ntdll.dll 
   6.1.7601.18229 
   51fb1072 
   c0000374 
   000ce753 
   2648 
   01cf226e3b052f7c 
   C:\Users\user\Downloads\xyplorer_13.70.0113_beta_noinstall\XYplorer.exe 
   C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll 
   7b176151-8e61-11e3-9d92-e4115b2c38fe 
from the windows application log

Post Reply