Customize Toolbar - make easier to use

Features wanted...
Post Reply
aurumdigitus
Posts: 994
Joined: 30 May 2008 21:02
Location: Lake Erie

Customize Toolbar - make easier to use

Post by aurumdigitus » 13 Jul 2018 16:05

Am a frequent TB tinkerer. When using the Customize Toolbar box it would be an advantage if the Up and Down buttons would continue to move the selected item instead of having to be clicked for each and every increment.

yuyu
Posts: 25
Joined: 19 Jun 2018 12:40

Re: Customize Toolbar - make easier to use

Post by yuyu » 13 Jul 2018 20:38

Buttons can be dragged with mouse. Or by holding ALT+u or ALT+d keys.

highend
Posts: 7503
Joined: 06 Feb 2011 00:33

Re: Customize Toolbar - make easier to use

Post by highend » 13 Jul 2018 20:44

Or by holding ALT+u or ALT+d keys
Here I can only use Ctrl (instead of Alt) to do that?
One of my scripts helped you out? Please donate via Paypal or highend (at) web (dot) de

yuyu
Posts: 25
Joined: 19 Jun 2018 12:40

Re: Customize Toolbar - make easier to use

Post by yuyu » 13 Jul 2018 20:49

highend wrote:
Or by holding ALT+u or ALT+d keys
Here I can only use Ctrl (instead of Alt) to do that?
CTRL+arrows (and yes, that seems better) or ALT+letters U/D.

jupe
Posts: 846
Joined: 20 Oct 2017 21:14

Re: Customize Toolbar - make easier to use

Post by jupe » 13 Jul 2018 22:22

Sorry to piggy back this wish, but I have a long-standing quasi-related request I'd been waiting for an opportunity to ask for. I find myself frequently wanting to add a button to the far right of the toolbar when testing things quickly for forum users etc, so would it be possible to make it so that a selection in the left list and a Ctrl+Click on the Add button (and/or a Ctrl+Double click in the LH list if that is easier to implement) adds it to the bottom of the RHS list, therefore the far right of the toolbar, if it isn't too much of a hassle please? Currently to do that task takes multiple steps.

LittleBiG
Posts: 1522
Joined: 08 Apr 2011 12:57
Location: Win10x64

Re: Customize Toolbar - make easier to use

Post by LittleBiG » 13 Jul 2018 22:49

I second jupe's wish. My buttons for trying out scripts always land at the beginning, I also be happier with the end as default. Maybe a tweak would be enough, so when I open the Customize Toolbar and don't click on Current Buttons, the "Add" could put the button at the end instead of the beginning.

aurumdigitus
Posts: 994
Joined: 30 May 2008 21:02
Location: Lake Erie

Re: Customize Toolbar - make easier to use

Post by aurumdigitus » 16 Jul 2018 15:30

Thanks to all. This is very useful information to have and will be added to my "XY Toolkit". That said it lies somewhere between arcane and esoteric.

Feel the original suggestion still has merit for those not numbered among the cognoscenti. As Martin Luther said when brought before the Inquisition. "Here I stand; I cannot - I will not recant". :biggrin:

Post Reply