Can't drop on 64bit apps

Things you’d like to miss in the future...
Post Reply
Marco
Posts: 2292
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Can't drop on 64bit apps

Post by Marco » 17 Sep 2014 21:29

Pretty much what the title says.
I dropped a file from XY List onto Word 64bit, and got nothing, but if I drop it from the desktop the file is added to the document.
I can repro with MPCHC (can't load subtitles by dropping them onto the video area from within XY).
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

TheQwerty
Posts: 4353
Joined: 03 Aug 2007 22:30

Re: Can't drop on 64bit apps

Post by TheQwerty » 17 Sep 2014 21:40

Cannot reproduce here.

Are you sure it isn't because one is running as administrator and the other isn't?

Marco
Posts: 2292
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: Can't drop on 64bit apps

Post by Marco » 17 Sep 2014 21:45

Of course I am :wink:
Odd thing, the reverse is ok, I can drop text from Word into XY, and a txt file is created. That should rule out the HIPS suite...
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

admin
Site Admin
Posts: 48696
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: Can't drop on 64bit apps

Post by admin » 24 Sep 2014 09:20

No, this can't be. I drop to 64-bit apps all day long and there is no theoretical reason why this should not work. There must be another cause to your issue.
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Wear DIY masks! 😷

Marco
Posts: 2292
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: Can't drop on 64bit apps

Post by Marco » 24 Sep 2014 13:32

Dropping on WinRar x64 works :?
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

SammaySarkar
Posts: 4228
Joined: 12 Mar 2014 17:27
Location: Asteroid B-612 / Dhaka
Contact:

Re: Can't drop on 64bit apps

Post by SammaySarkar » 24 Sep 2014 13:53

Marco wrote:I can repro with MPCHC (can't load subtitles by dropping them onto the video area from within XY
DnD on MPCHC works here.
Icon Names | Onyx | Undocumented Commands | xypcre
[ this user is asleep ]

Marco
Posts: 2292
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: Can't drop on 64bit apps

Post by Marco » 24 Sep 2014 15:07

SammaySarkar wrote:
Marco wrote:I can repro with MPCHC (can't load subtitles by dropping them onto the video area from within XY
DnD on MPCHC works here.
The 64bit version?
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

highend
Posts: 8678
Joined: 06 Feb 2011 00:33

Re: Can't drop on 64bit apps

Post by highend » 24 Sep 2014 15:20

Dropping on MPC-HC portable (.ini file instead of registry)...
MPC-HC (x86) = ok
MPC-HC (x64) = doesn't work

Both MPC-HC and XY are running with normal user rights, no elevation.

x64 OS (Server 2012 R2)
One of my scripts helped you out? Please donate via Paypal or highend (at) web (dot) de

Marco
Posts: 2292
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: Can't drop on 64bit apps

Post by Marco » 24 Sep 2014 21:41

So I'm not alone...
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

SammaySarkar
Posts: 4228
Joined: 12 Mar 2014 17:27
Location: Asteroid B-612 / Dhaka
Contact:

Re: Can't drop on 64bit apps

Post by SammaySarkar » 25 Sep 2014 06:16

Marco wrote:
SammaySarkar wrote:
Marco wrote:I can repro with MPCHC (can't load subtitles by dropping them onto the video area from within XY
DnD on MPCHC works here.
The 64bit version?
Yes, the 64 bit version.
Icon Names | Onyx | Undocumented Commands | xypcre
[ this user is asleep ]

drewkeller
Posts: 33
Joined: 01 Nov 2008 05:29

Re: Can't drop on 64bit apps

Post by drewkeller » 01 Nov 2014 18:09

I can drop onto the 32-bit version of Notepad2-mod, but I cannot drop onto the 64-bit version of Notepad2-mod. It tries to open some non-existing file with asian characters instead of the file I drop on it. See https://github.com/XhmikosR/notepad2-mod/issues/61

SammaySarkar
Posts: 4228
Joined: 12 Mar 2014 17:27
Location: Asteroid B-612 / Dhaka
Contact:

Re: Can't drop on 64bit apps

Post by SammaySarkar » 02 Nov 2014 05:03

considering linked discussion, it's clearly a notepad2 (-mod) bug...
Icon Names | Onyx | Undocumented Commands | xypcre
[ this user is asleep ]

Post Reply