[β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Discuss and share scripts and script files...
xyplorerköln
Posts: 116
Joined: 01 Jan 2016 18:59

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by xyplorerköln » 15 Mar 2017 15:57

Marco, would you be willing to post the latest official release of this plugin? I've skimmed previous posts but it's hard to tell which one is "official" vs. a special debug version for some specific issue you were tracing.

Also, lian00,
lian00 wrote:I use the script but Everything is much slower than Ultrasearch so, then I have to get a file quickly I prefer to launch Ultrasearch. https://www.jam-software.com/ultrasearch/
Agreed - I prefer Ultrasearch for file searches as well.

Marco
Posts: 2266
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Marco » 16 Mar 2017 07:10

xyplorerköln wrote:Marco, would you be willing to post the latest official release of this plugin? I've skimmed previous posts but it's hard to tell which one is "official" vs. a special debug version for some specific issue you were tracing.

Also, lian00,
lian00 wrote:I use the script but Everything is much slower than Ultrasearch so, then I have to get a file quickly I prefer to launch Ultrasearch. https://www.jam-software.com/ultrasearch/
Agreed - I prefer Ultrasearch for file searches as well.
I'll see what I can do.
To the people who complain about Everything slowness, could you please explain how you use it? Everything searches should be instant...
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

mu-sick
Posts: 29
Joined: 08 Dec 2016 07:31

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by mu-sick » 18 Mar 2017 10:39

Can anyone help me about the issue with no results in 2nd language? Everything works right but everyone in xyplorer doesn't...

highend
Posts: 8304
Joined: 06 Feb 2011 00:33

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by highend » 18 Mar 2017 10:49

If you'd describe exactly which issue that is (description, screenshots, error message, whatever)?
One of my scripts helped you out? Please donate via Paypal or highend (at) web (dot) de

Marco
Posts: 2266
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Marco » 18 Mar 2017 15:40

mu-sick wrote:Can anyone help me about the issue with no results in 2nd language? Everything works right but everyone in xyplorer doesn't...
Like highend suggests, tell me exactly what happens and which version of the script you're using.
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

mu-sick
Posts: 29
Joined: 08 Dec 2016 07:31

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by mu-sick » 20 Mar 2017 07:21

Sorry, my mistake...

I am using Xyplorer 17.70.206 with EVERYTHING IN XYPLORER — Rev. 0.96 / 2014/07/24. Also, I am using Everything 1.4.1.855. I am having two kinds of problems:

1. I am using both English and Greek as computer languages. In Everything I can search for both languages getting results correctly. But when trying the same query in "everything in xyplorer" I cannot get the results that contain greek characters (see screenshots). I tried using "everything in xyplorer" in both "smart" and "total" mode. Also tried changing unicode setting but nothing changes.

2. Also when unicode setting is set to FALSE, sometimes I get no results at all when searching. Xyplorer dupicates my last focused tab but with no list items.

I hope this make sense to someone :)
Attachments
ev_xy_search.png
ev_xy_search.png (38.34 KiB) Viewed 1542 times
ev_search.png
ev_search.png (64.77 KiB) Viewed 1542 times

highend
Posts: 8304
Joined: 06 Feb 2011 00:33

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by highend » 20 Mar 2017 08:35

@mu-sick

Did you try Enternal's test version from viewtopic.php?p=109530#p109530
download/file.php?id=5851
?

I searched for "greek" with that script and it returned
@Greek αβγδεζ.txt
everything.png
everything.png (13.09 KiB) Viewed 1538 times
One of my scripts helped you out? Please donate via Paypal or highend (at) web (dot) de

mu-sick
Posts: 29
Joined: 08 Dec 2016 07:31

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by mu-sick » 20 Mar 2017 12:05

That was fast and GREAT!
Thank you for this, it is now working as expected.

Marco
Posts: 2266
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Marco » 20 Mar 2017 13:28

Thanks highend for your help :)

Questions for everybody: I was thinking about cleaning up the script, especially after the introduction of the LFB. For example, searches done via this script should be system-wide imo, since there's no point in calling this script to filter the list. Also, I'd like to solve once and for all the issue of non-Latin scripts and possibly use runret() only. Any thoughts? Also, do you/who of you uses command line switches frequently?
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

mu-sick
Posts: 29
Joined: 08 Dec 2016 07:31

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by mu-sick » 29 Mar 2017 07:21

I think what your are suggesting Marco will make life easier for a lot of us :) Thanks again for the great work. Personally I don't use any command switches.

lian00
Posts: 207
Joined: 09 Jul 2014 17:12

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by lian00 » 10 Jun 2017 17:22

Just to say that there is an update for Everything (1.4.1.887) and it’s now as fast as Ultrasearch on my computer (64 bits version).
Windows 10 64 bits

Ziad
Posts: 2
Joined: 09 Feb 2018 17:00

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Ziad » 09 Feb 2018 17:05

I'm getting the following error in XYplorer 18.6 and the latest version of the script (0.96):

Code: Select all

Dubious syntax: #ResolveJunctionsAll
I saw another thread where the author of the script was asking about this specific error and it was supposedly fixed in an earlier version of XYplorer.

highend
Posts: 8304
Joined: 06 Feb 2011 00:33

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by highend » 09 Feb 2018 17:47

Put it in quotes, problem fixed :mrgreen:
One of my scripts helped you out? Please donate via Paypal or highend (at) web (dot) de

Ziad
Posts: 2
Joined: 09 Feb 2018 17:00

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Ziad » 11 Feb 2018 11:10

Thanks highend, that solved the issue!

yusef88
Posts: 945
Joined: 28 Jan 2013 03:50
Location: Windows 8.1 32-bit

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by yusef88 » 22 Feb 2018 00:15

does the script work with latest Everything-1.4.1.895 version?

Post Reply