[β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Discuss and share scripts and script files...
Post Reply
Marco
Posts: 2265
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.95 / 2014/07/24

Post by Marco » 24 Jul 2014 21:04

New release: one bug fixed and fine tuning to squeeze better performance out of the code.
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

Marco
Posts: 2265
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Marco » 25 Jul 2014 01:14

There's something odd with runret() as pointed out here, http://www.xyplorer.com/xyfc/viewtopic.php?f=2&t=12231, that can affect search results. As a workaround, please set the paramenter $unicode to TRUE.
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

binocular222
Posts: 1414
Joined: 04 Nov 2008 05:35
Location: Hanoi, Vietnam

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by binocular222 » 25 Jul 2014 06:38

0.9.6 does not work for me. Paper folder is opened with no items. My settings are:

Code: Select all

 $mode = "Smart";				//"Smart"
 $ipc = FALSE;					//FALSE
 $loc_aware = TRUE;				//TRUE
 $diacritics = TRUE;				//TRUE
 $unicode = TRUE;				//FALSE
When I run Everythingexe -svc, this appears in errolog.txt:

Code: Select all

7/25/2014 11:41 AM: Everything 1.3.4.682b (x86): .\src\service_server.c(474): _service_server_main_loop(): bind failed 10048
Is running as service really a must?

Notice that this does works without running ET as a service:

Code: Select all

	$query = input("Everything in XYplorer", "Type your search query as you would in Everything", "D:\ ", "s");
	$list = runret("E:\7Utilities\Search\Everything\es.exe $query");
	paperfolder("Results", "$list");
I'm a casual coder using AHK language. All of my xys scripts:
http://www.xyplorer.com/xyfc/viewtopic. ... 243#p82488

Marco
Posts: 2265
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Marco » 25 Jul 2014 10:13

A service is necessary if the account you're using doesn't have admin rights. This link that I provided on the first post, http://forum.voidtools.com/viewtopic.ph ... 72c80c5a9b, explains...everything (no pun intended).
What's your setup?
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

binocular222
Posts: 1414
Joined: 04 Nov 2008 05:35
Location: Hanoi, Vietnam

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by binocular222 » 25 Jul 2014 13:13

I got Everything service runs (showed up in services.msc), still not work (Everything runs as admin)
I'm a casual coder using AHK language. All of my xys scripts:
http://www.xyplorer.com/xyfc/viewtopic. ... 243#p82488

Marco
Posts: 2265
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Marco » 25 Jul 2014 13:18

But is your account standard user or admin? With what privileges is XYplorer running?
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

binocular222
Posts: 1414
Joined: 04 Nov 2008 05:35
Location: Hanoi, Vietnam

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by binocular222 » 25 Jul 2014 13:53

My account is admin, XY runs as admin too
I'm a casual coder using AHK language. All of my xys scripts:
http://www.xyplorer.com/xyfc/viewtopic. ... 243#p82488

Marco
Posts: 2265
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Marco » 25 Jul 2014 14:39

I don't know what to say. If you can get es to work then the script should work too. I don't have time nor the possibility to make further tests.
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

Enternal
Posts: 1171
Joined: 10 Jan 2012 18:26

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Enternal » 26 Jul 2014 01:08

I'm also having issues with the new version of the script not working. After modifying this:

Code: Select all

 $query = ($loc_aware XOR ($switches Like "*l*")) ? "$query AND path:""$current_path""" : "$query";
 $query = ($diacritics XOR ($switches Like "*d*")) ? "diacritics:($query)" : "$query";
to:

Code: Select all

 $query = ($loc_aware XOR ($switches Like "*l*")) ? "$query AND path:""$current_path""" : "$query";
 $query = ($diacritics XOR ($switches Like "*d*")) ? "diacritics:$query" : "$query";
So the problem seems to be related to how diacritics is functioning. Basically I stripped away the parentheses. binocular222, try to see if this modification to the code makes it work.

Also Marco, did I just... see Pokemon in your code? :shock: Hahahaha! Not that I'm complaining since even now I'm still watching Pokemon and the movies.

EDIT: Also binoculars222, just to note, they way I have Everything setup is I run Everything as admin, then set it as a service. I then exit Everything and then re-run Everything. Everything will now run as a standard user BUT the service is running as admin and you can see that if you use task manager with elevated rights.

Marco
Posts: 2265
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Marco » 26 Jul 2014 11:34

That's weird. Plus, more importantly, that would be wrong, because

Code: Select all

diacritics:é à
is not the same as

Code: Select all

diacritics:(é à)
I can't repro here.
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

sinilill
Posts: 111
Joined: 02 Dec 2013 18:37

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by sinilill » 26 Jul 2014 18:41

I also can't get the new version to work :(
Had no problems with previos versions!

Marco
Posts: 2265
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Marco » 26 Jul 2014 18:48

Please try this version. A window will appear: paste the contents here, then XY will execute the script step by step. See if some error message appears.
Attachments
Everything in XYplorer 0.96 - DEBUG.xys
(29.95 KiB) Downloaded 107 times
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

sinilill
Posts: 111
Joined: 02 Dec 2013 18:37

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by sinilill » 26 Jul 2014 19:42

from dialog window

Code: Select all

dl: diacritics:(groove AND path:\"D:\MUUSIKA\")
script step mode screenshots
http://i.imgur.com/maM5dwV.png

Marco
Posts: 2265
Joined: 27 Jun 2011 15:20

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by Marco » 26 Jul 2014 20:04

Ok, and if you go into

Code: Select all

D:\Application_data\XYplorer\Everything
and then type in the address bar

Code: Select all

!cmd /c es diacritics:(groove AND path:\"D:\MUUSIKA\")
and then press Enter, what appears?
Tag Backup - SimpleUpdater - XYplorer Messenger - The Unofficial XYplorer Archive - Everything in XYplorer
Don sees all [cit. from viewtopic.php?p=124094#p124094]

sinilill
Posts: 111
Joined: 02 Dec 2013 18:37

Re: [β] Everything in XYplorer — Rev. 0.96 / 2014/07/24

Post by sinilill » 26 Jul 2014 20:30

Nothing, just a command window opens at the location of everything folder.

Post Reply