Custom Move

Features wanted...
xman
Posts: 133
Joined: 28 Nov 2009 22:57

Re: Custom Move

Post by xman » 11 Nov 2011 01:49

When "Custom Move" fails, why am I not given an option to try again (so I can, for example, close the offending file)? Sorry if it has been already answered, I didn't find anything.

nas8e9
Posts: 2051
Joined: 21 Jun 2008 14:50

Re: Custom Move

Post by nas8e9 » 11 Nov 2011 02:08

xman wrote:When "Custom Move" fails, why am I not given an option to try again (so I can, for example, close the offending file)? Sorry if it has been already answered, I didn't find anything.
No idea why, but I don't think this has been implemented. There is a setting (Configuration > File Operations > Custom Copy Operations > Configure) for "On failures" which includes "Ask", but it doesn't support retrying.

It sounds like a useful addition to me.

admin
Site Admin
Posts: 47703
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: Custom Move

Post by admin » 14 Nov 2011 10:21

I put it on my list.

eil
Posts: 1058
Joined: 13 Jan 2011 19:44

Re: Custom Move

Post by eil » 15 Jan 2012 22:52

Don, i'm kinda sorry to bring it back, but as i recently found CSK to "Open selected List item(s) with OS default applications." and found it rather useful, i'm again refering to maybe some way for "Shell Copy next operation" to get own CSK..? :roll: just interested maybe you had some ideas about that... :oops: not a toggle = just an ability to make next copy/move with Shell.

admin
Site Admin
Posts: 47703
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: Custom Move

Post by admin » 16 Jan 2012 11:06

eil wrote:Don, i'm kinda sorry to bring it back, but as i recently found CSK to "Open selected List item(s) with OS default applications." and found it rather useful, i'm again refering to maybe some way for "Shell Copy next operation" to get own CSK..? :roll: just interested maybe you had some ideas about that... :oops: not a toggle = just an ability to make next copy/move with Shell.
No, I don't like one-time toggles. You have a (un-officially-documented, but you know it) gesture for this. What is missing?

eil
Posts: 1058
Joined: 13 Jan 2011 19:44

Re: Custom Move

Post by eil » 16 Jan 2012 11:28

admin wrote:No, I don't like one-time toggles. You have a (un-officially-documented, but you know it) gesture for this. What is missing?
gestures is good as an alternative(at least they work this way in other apps), but CSK has always been a fastest way for "sophisticated users"(for whom this toggle can be useful).
anyways i was just checking for ideas, be course of inspiration "OS default launch"-feature gave me. :wink:

RalphM
Posts: 1256
Joined: 27 Jan 2005 23:38
Location: Cairns, Australia

Re: Custom Move

Post by RalphM » 16 Feb 2012 16:08

Why is an intra-volume custom move not preserving the dates even tough I have this option checked in "Custom Copy Configuration"?
Ralph :-)
(OS: W10 1809 Home x64 - XY: Current beta)

RalphM
Posts: 1256
Joined: 27 Jan 2005 23:38
Location: Cairns, Australia

Re: Custom Move

Post by RalphM » 18 Feb 2012 13:26

RalphM wrote:Why is an intra-volume custom move not preserving the dates even tough I have this option checked in "Custom Copy Configuration"?
Bump...
And it says in help that with intra-volume moves the dates are preserved anyway, but they aren't in my scenario!
Am I missing sth?
So do I still need to use backup in order to preserve dates and then delete the source files manually?
Ralph :-)
(OS: W10 1809 Home x64 - XY: Current beta)

serendipity
Posts: 3348
Joined: 07 May 2007 18:14
Location: NJ/NY

Re: Custom Move

Post by serendipity » 18 Feb 2012 14:21

RalphM wrote:
RalphM wrote:Why is an intra-volume custom move not preserving the dates even tough I have this option checked in "Custom Copy Configuration"?
Bump...
And it says in help that with intra-volume moves the dates are preserved anyway, but they aren't in my scenario!
Am I missing sth?
So do I still need to use backup in order to preserve dates and then delete the source files manually?
Works fine here.

RalphM
Posts: 1256
Joined: 27 Jan 2005 23:38
Location: Cairns, Australia

Re: Custom Move

Post by RalphM » 19 Feb 2012 22:45

Just found today, that it works on my home pc the way as described, so it is either the XP Pro x64 at work that's messing it up or I'm mistaken and the two locations aren't actually on the same volume (even though they share the same drive letter...) don't know whether that's possible?
Ralph :-)
(OS: W10 1809 Home x64 - XY: Current beta)

Twisten
Posts: 199
Joined: 27 Apr 2008 10:30

Re: Custom Move

Post by Twisten » 20 Feb 2012 05:49

Its possible, you can mount a drive to a folder instead of giving it a drive letter.
The question is, does XYplorer cares in that case and considers it as 'NOT' an intra-volume move.

admin
Site Admin
Posts: 47703
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: Custom Move

Post by admin » 05 Mar 2012 18:26

Is this still a problem? I don't see anything here that could cause the dates not being preserved.

RalphM
Posts: 1256
Joined: 27 Jan 2005 23:38
Location: Cairns, Australia

Re: Custom Move

Post by RalphM » 05 Mar 2012 23:49

Haven't checked recently, I just reverted to use backupto and delte the selection afterwards in the source folder, but will check again and report back.
Ralph :-)
(OS: W10 1809 Home x64 - XY: Current beta)

1024mb
Posts: 26
Joined: 14 Dec 2018 23:26

Re: Custom Move

Post by 1024mb » 23 Jan 2019 07:53

OK, since there is already a topic about this, I will post my question here.
Is there a way for Custom Copy/Move to only queue operations (be copy or move) when there is already one operation processing in the same drive as the source?
I mean, for example if I'm copying from C to D and then I want to copy from E to F, how can I make it so it won't queue the second operation and I don't have to wait for the first copy to finish to have my second copy started? I want them both to be processed at the same time. The same goes for move operations.
What I do want to be queued are the operations within the same source drive, for example if I want to copy from C to D and then make another copy from C to E then, in that case, I do want XYCopy to queue the operation (same with move operations).

How can I do that?
Thanks.

admin
Site Admin
Posts: 47703
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: Custom Move

Post by admin » 23 Jan 2019 12:39

That's not possible. At the moment it's queue all or nothing.

Post Reply