Adding Drop-Down to a Toolbar Button

Please check the FAQ (https://www.xyplorer.com/faq.php) before posting a question...
Post Reply
Anselma
Posts: 78
Joined: 17 Jan 2012 07:31

Adding Drop-Down to a Toolbar Button

Post by Anselma »

Hi,

What to do to add drop-down arrow to a toolbar button? I mean, a drop-down like in the Back/Forward or Toggle Visual Filter button and
not as in the Hotlist (fire click on mouse-down).


Thanks in advance,

admin
Site Admin
Posts: 51094
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: Adding Drop-Down to a Toolbar Button

Post by admin »

Not possible.
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

kunkel321
Posts: 619
Joined: 10 Jun 2012 03:45
Location: Near Seattle

Re: Adding Drop-Down to a Toolbar Button

Post by kunkel321 »

Pointing a custom button to a script file is analogous to this isn't it?
ste(phen|ve) kunkel

admin
Site Admin
Posts: 51094
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: Adding Drop-Down to a Toolbar Button

Post by admin »

You won't get that special dropdown arrow in custom buttons.
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

kunkel321
Posts: 619
Joined: 10 Jun 2012 03:45
Location: Near Seattle

Re: Adding Drop-Down to a Toolbar Button

Post by kunkel321 »

admin wrote:You won't get that special dropdown arrow in custom buttons.
Well here, just use this one...

Image

You're welcome!!!
ste(phen|ve) kunkel

Post Reply