Display current checked out git branch name

Please check the FAQ (https://www.xyplorer.com/faq.php) before posting a question...
admin
Site Admin
Posts: 46936
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: Display current checked out git branch name

Post by admin » 19 May 2019 20:25

Yep. :tup:

SammaySarkar
Posts: 4179
Joined: 12 Mar 2014 17:27
Location: Asteroid B-612 / Dhaka
Contact:

Re: Display current checked out git branch name

Post by SammaySarkar » 20 May 2019 06:58

xyuser123 wrote:
19 May 2019 20:07
I've never been a fan of adding integration with specific third party products. I think a more general solution would be an option to run a script on directory change, so that users who want this feature can use a script like the one highend posted.
Actually this is my opinion too. The long awaited CEA would be perfect for this (and many more) problem/wish.
But in the absence of that feature, there are no other elegant solutions than git integration.

admin
Site Admin
Posts: 46936
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: Display current checked out git branch name

Post by admin » 20 May 2019 08:40

Yes, it might be about time to add CEA... I made a note...

Post Reply