How to add Move/Copy/Backup to Xyplorer

Please check the FAQ (https://www.xyplorer.com/faq.php) before posting a question...
Post Reply
jadinolf
Posts: 147
Joined: 04 Jul 2012 21:51
Location: California, USA

How to add Move/Copy/Backup to Xyplorer

Post by jadinolf » 24 Apr 2019 23:57

Sorry guys if I missed it in my search but I recently had to replace a dead SSD and would appreciate it if you could tell me how to add the above mentioned subject to my Xyplorer.
Haven't had to do it in years and forget how to do it.
Thanks
This post printed on 100% recycled bytes
Windows 7 and 10

jadinolf
Posts: 147
Joined: 04 Jul 2012 21:51
Location: California, USA

Re: How to add Move/Copy/Backup to Xyplorer

Post by jadinolf » 25 Apr 2019 15:47

No one knows?
I'm in trouble. :veryconfused:
This post printed on 100% recycled bytes
Windows 7 and 10

Linkaday
Posts: 278
Joined: 06 Aug 2007 14:40
Location: Hamburg, Germany - Win 7 SP1+ x64

Re: How to add Move/Copy/Backup to Xyplorer

Post by Linkaday » 25 Apr 2019 20:58

Move Copy Backup to shell context.jpg
Move Copy Backup to shell context.jpg (153.63 KiB) Viewed 170 times
... and backgrounding actions:
Move Copy Backup Background.jpg
Move Copy Backup Background.jpg (135.34 KiB) Viewed 170 times
... for ease of searching push the button "Jump to Setting"!
HTH

jadinolf
Posts: 147
Joined: 04 Jul 2012 21:51
Location: California, USA

Re: How to add Move/Copy/Backup to Xyplorer

Post by jadinolf » 26 Apr 2019 01:55

Thank you very much for providing the answer I needed/
It is most appreciated.

I still haven't found the place I need to be but I will continue to look when I get to the computer in question.
Thanks again.
This post printed on 100% recycled bytes
Windows 7 and 10

jadinolf
Posts: 147
Joined: 04 Jul 2012 21:51
Location: California, USA

Re: How to add Move/Copy/Backup to Xyplorer

Post by jadinolf » 26 Apr 2019 15:53

Got it!
Thanks again. :)
This post printed on 100% recycled bytes
Windows 7 and 10

Post Reply