Cycle between panes with a keyboard shortcut

Please check the FAQ (https://www.xyplorer.com/faq.php) before posting a question...
Luigi
Posts: 37
Joined: 01 Sep 2011 00:41

Cycle between panes with a keyboard shortcut

Postby Luigi » 26 Aug 2017 00:37

I would like to know how to cycle between panes with a keyboard shortcut.

I saw this: viewtopic.php?f=3&t=15411

highend
Posts: 6941
Joined: 06 Feb 2011 00:33

Re: Cycle between panes with a keyboard shortcut

Postby highend » 26 Aug 2017 01:07

Code: Select all

if (get("Pane") == 1) { focus "P2"; } else { focus "P1"; }

Use it in a user defined command and add a keyboard shortcut to it?
One of my scripts helped you out? Please donate via Paypal or highend (at) web (dot) de

Luigi
Posts: 37
Joined: 01 Sep 2011 00:41

Re: Cycle between panes with a keyboard shortcut

Postby Luigi » 26 Aug 2017 02:55

Yes that worked thanks!

admin
Site Admin
Posts: 43889
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1
Contact:

Re: Cycle between panes with a keyboard shortcut

Postby admin » 30 Aug 2017 17:49

By default the TAB key does it. Look at some options: Configuration | Dual Pane | Tab key

Luigi
Posts: 37
Joined: 01 Sep 2011 00:41

Re: Cycle between panes with a keyboard shortcut

Postby Luigi » 10 Dec 2017 22:23

admin wrote:By default the TAB key does it. Look at some options: Configuration | Dual Pane | Tab key


I never knew about this, thank you admin. When was this added? Not new right?

admin
Site Admin
Posts: 43889
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1
Contact:

Re: Cycle between panes with a keyboard shortcut

Postby admin » 12 Dec 2017 07:51

Not new. :)


Return to “Tips & Tricks, Questions & Answers”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests