[Fixed] thumbsconf() highlights both panes as active

Things you’d like to miss in the future...
Post Reply
FluxTorpedoe
Posts: 722
Joined: 05 Oct 2011 13:15

[Fixed] thumbsconf() highlights both panes as active

Post by FluxTorpedoe » 09 May 2019 13:44

Hi’

Using thumbsconf with any data* highlights the background of both panes as if they were active.
A bit unsettling when it’s used quite often. ;)

* anything except thumbsconf(), so eg. thumbsconf("0,0,4,2") or thumbsconf(thumbsconf())…
Last edited by FluxTorpedoe on 11 May 2019 11:11, edited 1 time in total.

admin
Site Admin
Posts: 46912
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: thumbsconf() highlights both panes as active

Post by admin » 09 May 2019 15:22

Confirmed. Fixed next.

FluxTorpedoe
Posts: 722
Joined: 05 Oct 2011 13:15

Re: [Fixed] thumbsconf() highlights both panes as active

Post by FluxTorpedoe » 11 May 2019 11:12

Wow… A beta (kinda) just for me! :mrgreen:

Anyway, working great now, thank you. :)

Post Reply