xyplorer crash many times 19.00.0300

Things you’d like to miss in the future...
huxim
Posts: 5
Joined: 08 Jul 2018 06:11

xyplorer crash many times 19.00.0300

Postby huxim » 08 Jul 2018 06:18

even if I do noting, it will crash after few minutes I run it
Attachments
snipaste20180708_120932.png
snipaste20180708_120932.png (3.85 KiB) Viewed 224 times

huxim
Posts: 5
Joined: 08 Jul 2018 06:11

Re: xyplorer crash many times 19.00.0300

Postby huxim » 08 Jul 2018 10:18

It seems to be normal after reinstallation

admin
Site Admin
Posts: 44977
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: xyplorer crash many times 19.00.0300

Postby admin » 08 Jul 2018 10:38

Is that a fresh installation?

Which Windows version?

huxim
Posts: 5
Joined: 08 Jul 2018 06:11

Re: xyplorer crash many times 19.00.0300

Postby huxim » 08 Jul 2018 11:07

admin wrote:Is that a fresh installation?

Which Windows version?

overwrite, win10 1803

admin
Site Admin
Posts: 44977
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: xyplorer crash many times 19.00.0300

Postby admin » 08 Jul 2018 18:45

Overwrite. So maybe something is/was wrong in your configuration file.

It seems to be normal after reinstallation

So the error does not come anymore now?

huxim
Posts: 5
Joined: 08 Jul 2018 06:11

Re: xyplorer crash many times 19.00.0300

Postby huxim » 09 Jul 2018 04:34

yes, is there any error log I can provide?

admin
Site Admin
Posts: 44977
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: xyplorer crash many times 19.00.0300

Postby admin » 09 Jul 2018 11:21

Do you still get run-time error 5 with a fresh installation?

huxim
Posts: 5
Joined: 08 Jul 2018 06:11

Re: xyplorer crash many times 19.00.0300

Postby huxim » 09 Jul 2018 16:22

admin wrote:Do you still get run-time error 5 with a fresh installation?

no error any more

admin
Site Admin
Posts: 44977
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: xyplorer crash many times 19.00.0300

Postby admin » 09 Jul 2018 17:54

Good. The case is closed then.


Return to “Bug Reports”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests