Wipe command unresponsive on network folder

Things you’d like to miss in the future...
Post Reply
ale
Posts: 127
Joined: 19 Feb 2009 23:23
Location: Italy

Wipe command unresponsive on network folder

Post by ale »

It seems that the wipe command applied to a network folder is a bit buggy/unresponsive, especially for the tree. If I wipe the folder, it's not removed from the tree but it behaves as a location not available, making XYplorer unresponsive for several seconds trying to access the nonexistant location. Only an explicit tree refresh removes the folder. The problem is less severe with the list but sometimes the folder seems also stuck there after wiping.

admin
Site Admin
Posts: 50596
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: Wipe command unresponsive on network folder

Post by admin »

Seems to work fine here. No problems at all. :?
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

ale
Posts: 127
Joined: 19 Feb 2009 23:23
Location: Italy

Re: Wipe command unresponsive on network folder

Post by ale »

I tried a fresh install on my machine and indeed there's no unresponsiveness, only the "stuck" problem. I tried a fresh install on another machine and I had the problem :eh:

I attached a video to show what I see. I first deleted a folder via the shell and then using the wipe command.
Attachments
video.7z
(1.14 MiB) Downloaded 64 times

admin
Site Admin
Posts: 50596
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: Wipe command unresponsive on network folder

Post by admin »

Did you tick this?

Configuration | Refresh, Icons, History | Auto-Refresh | Include network locations
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

ale
Posts: 127
Joined: 19 Feb 2009 23:23
Location: Italy

Re: Wipe command unresponsive on network folder

Post by ale »

It was unchecked, enabling it helps a lot. Thanks

Post Reply