New beta crashes on start

Things you’d like to miss in the future...
Post Reply
tux.

New beta crashes on start

Post by tux. »

WAAAAAH PAAANIIIIIIIIIIC
Error: 430 (0x000001AE)
Desc: Class does not support Automation or does not support expected interface
Dll: 0
Proc: IB@160

Source: XYplorer
XY ver: XYplorer 13.70.0111
OS: Windows 7 Professional (Service Pack 1), 64-bit
Locale: 1031
ANSI: 1252
ACP: 1252 (ANSI - Lateinisch I)
DBCS: No
DPI: 96 (100%)

Date: 04.02.2014 21:45:50
AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!

admin
Site Admin
Posts: 50596
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: New beta crashes on start

Post by admin »

Hey, smooth start. :biggrin:

Anybody else gets this?
Anybody else does NOT get this?
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

grindax

Re: New beta crashes on start

Post by grindax »

.
Last edited by grindax on 23 Jan 2016 19:44, edited 1 time in total.

LittleBiG
Posts: 1665
Joined: 08 Apr 2011 12:57
Location: Win10x64

Re: New beta crashes on start

Post by LittleBiG »

Me too.

kunkel321
Posts: 614
Joined: 10 Jun 2012 03:45
Location: Near Seattle

Re: New beta crashes on start

Post by kunkel321 »

Yup.

Code: Select all

---------------------------
XYplorer
---------------------------
Error:  	430 (0x000001AE)
Desc:   	Class does not support Automation or does not support expected interface
Dll:    	0
Proc:   	IB@160

Source: 	XYplorer
XY ver: 	XYplorer 13.70.0111
OS:     	Windows 7 Enterprise (Service Pack 1), 32-bit
Locale: 	1033
ANSI:   	1252
ACP:    	1252  (ANSI - Latin I)
DBCS:   	No
DPI:    	96 (100%)

Date:   	2/4/2014 12:54:34 PM

Copy to clipboard?
---------------------------
OK   Cancel   
---------------------------
EDIT: Maybe some kind of Language File cross-reference too?
Image

EDIT again: Nevermind... That was just goopityglop on my clipboard...
Last edited by kunkel321 on 04 Feb 2014 22:05, edited 2 times in total.
ste(phen|ve) kunkel

admin
Site Admin
Posts: 50596
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: New beta crashes on start

Post by admin »

All on Win7?
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

highend
Posts: 10040
Joined: 06 Feb 2011 00:33

Re: New beta crashes on start

Post by highend »

2012 R2 Server (Server version of Win 8.1):

Startup works but then immediately:
Attachments
Unbenannt.png
Unbenannt.png (7.24 KiB) Viewed 1995 times
One of my scripts helped you out? Please donate via Paypal or paypal_donate (at) stdmail (dot) de

LittleBiG
Posts: 1665
Joined: 08 Apr 2011 12:57
Location: Win10x64

Re: New beta crashes on start

Post by LittleBiG »

Yes. Win7x64.

klownboy
Posts: 3163
Joined: 28 Feb 2012 19:27

Re: New beta crashes on start

Post by klownboy »

Yes, I received the same error message on Windows 7 x64 [English - US] when I first loaded the update, though XY continued to work after closing the error message box. When I closed XY and restarted, I received it again, but again it seems to be working.
Error: 430 (0x000001AE)
Desc: Class does not support Automation or does not support expected interface
Dll: 0
Proc: IB@160

Source: XYplorer
XY ver: XYplorer 13.70.0111
OS: Windows 7 Home Premium (Service Pack 1), 64-bit
Locale: 1033
ANSI: 1252
ACP: 1252 (ANSI - Latin I)
DBCS: No
DPI: 96 (100%)

Date: 2/4/2014 3:55:18 PM
By the way, thanks for the fix on removable drives that were removed still appearing on Windows 8. We had talked about that awhile ago and at the time I was thinking it was my Windows 7 machine, but it only occurred on Windows 8...I haven't tried the update on it yet.

serendipity
Posts: 3357
Joined: 07 May 2007 18:14
Location: NJ/NY

Re: New beta crashes on start

Post by serendipity »

Error on XP SP3 too.
2014-02-04_161254.png
2014-02-04_161254.png (11.39 KiB) Viewed 1994 times

nerdweed
Posts: 593
Joined: 25 Feb 2012 07:47

Re: New beta crashes on start

Post by nerdweed »

Works here. Win 8.1 x64

kunkel321
Posts: 614
Joined: 10 Jun 2012 03:45
Location: Near Seattle

Re: New beta crashes on start

Post by kunkel321 »

Blah. Looks like my Bookmarks are all gone too. All except the first one...

My Session Manager list (Flux's old script) is still there though! :biggrin:
ste(phen|ve) kunkel

Filehero
Posts: 2419
Joined: 27 Feb 2012 18:50
Location: Windows 10 Pro x64

Re: New beta crashes on start

Post by Filehero »

nerdweed wrote:Works here. Win 8.1 x64
Yep, no worries over here either.

serendipity
Posts: 3357
Joined: 07 May 2007 18:14
Location: NJ/NY

Re: New beta crashes on start

Post by serendipity »

To get back on topic, I enabled Windows theme on XP SP3 and still get the same error.

admin
Site Admin
Posts: 50596
Joined: 22 May 2004 16:48
Location: Cologne, Win 8.1, Win 10
Contact:

Re: New beta crashes on start

Post by admin »

Funny: IB@160 is exactly the bug that comes on WINE! :shock:
It means: Everybody has to move to Win 8.1 ASAP! :biggrin:
FAQ | XY News RSS | XY Twitter | Stay home! 🎸 Or wear a mask! 😷

Post Reply