Search found 2106 matches

by nas8e9
13 Nov 2019 16:52
Forum: Bug Reports
Topic: Missing *.exe icons
Replies: 3
Views: 174

Re: Missing *.exe icons

Do you have Tools > Configuration > Refresh, Icons, History > Use generic icons for super-fast browing, enabled?
by nas8e9
11 Nov 2019 01:04
Forum: Tips & Tricks, Questions & Answers
Topic: 'double click on empty space goes up' - no longer works?
Replies: 2
Views: 190

Re: 'double click on empty space goes up' - no longer works?

Do you have Tools > Customize List > Full Row Select, enabled?
by nas8e9
09 Nov 2019 17:15
Forum: Bug Reports
Topic: Problems when overwriting
Replies: 11
Views: 339

Re: Problems when overwriting

Going by the changelog, some bugs with regards to mount points and free space checking were fixed in 20.50.0200. With yours the only report so far and with no consistently working steps to reproduce, it's difficult. One routine question: do you have XYcopy.exe excluded from scanning, in your securit...
by nas8e9
09 Nov 2019 17:04
Forum: Bug Reports
Topic: Problems when overwriting
Replies: 11
Views: 339

Re: Problems when overwriting

From which (working) version of XYplorer did you update?
by nas8e9
09 Nov 2019 15:46
Forum: Bug Reports
Topic: Problems when overwriting
Replies: 11
Views: 339

Re: Problems when overwriting

No problems here with 20.50.0200 on Windows 10 1903 x64. Do you see the same problems with a fresh config?
by nas8e9
13 Oct 2019 20:31
Forum: Wishes
Topic: Thumbnails creation progress in statusbar
Replies: 3
Views: 205

Re: Thumbnails creation progress in statusbar

The current stable version (20.50.0100) shows this while creating thumbnails:

Thumbnails.png

Which version are you running?
by nas8e9
10 Oct 2019 18:25
Forum: Wishes
Topic: open cmd from here
Replies: 6
Views: 301

Re: open cmd from here

The right mouse menu (with or without Shift) can have Open Command Prompt Here. This can be set in Tools > Configuration > Menus, Mouse, Usability > Context Menus > Folder Tree.
by nas8e9
05 Oct 2019 23:37
Forum: Wishes
Topic: Better visualisation of inactive pane
Replies: 2
Views: 166

Re: Better visualisation of inactive pane

Does changing the Inactive Pane colour in Tools > Configuration > Colors > Other, not help?
by nas8e9
05 Oct 2019 16:45
Forum: Bug Reports
Topic: Language file download fails?
Replies: 18
Views: 478

Re: Language file download fails?

@Don: Can you post a direct link to a language file for testing with IE here? Never mind, found it. IE 11 downloads the file just fine.

@highend: I'm using Kaspersky Internet Security 20, which doesn't give any warning. Do you use any security software which can interfere with HTTP downloads?
by nas8e9
05 Oct 2019 16:31
Forum: Bug Reports
Topic: Language file download fails?
Replies: 18
Views: 478

Re: Language file download fails?

admin wrote:
05 Oct 2019 16:28
Are you also on Windows Server 2019?
No, Windows 10 1903 x64 with 20.40 stable.
by nas8e9
05 Oct 2019 16:26
Forum: Bug Reports
Topic: Language file download fails?
Replies: 18
Views: 478

Re: Language file download fails?

admin wrote:
05 Oct 2019 16:16
PS 1: Does it help to run XYplorer.exe as admin?
PS 2: Does it help if you delete <xydata>\German.lng before you download a new one?
Not here and no previous (Dutch) language file.
by nas8e9
04 Oct 2019 19:43
Forum: Bug Reports
Topic: Language file download fails?
Replies: 18
Views: 478

Re: Language file download fails?

Confirmed with 20.40 stable on Windows 10 1903 x64.
by nas8e9
29 Sep 2019 16:15
Forum: Bug Reports
Topic: Auto Refresh Bug
Replies: 10
Views: 375

Re: Auto Refresh Bug

I'm guessing you're using the latest stable version (20.40)?

Do you see the same problem with a fresh config?
by nas8e9
29 Sep 2019 08:30
Forum: Bug Reports
Topic: Auto Refresh Bug
Replies: 10
Views: 375

Re: Auto Refresh Bug

Hi and welcome,

Can you post a link to that bug report and/or describe your problem?
by nas8e9
28 Sep 2019 05:08
Forum: Tips & Tricks, Questions & Answers
Topic: Hello and quick question about Dark Mode filters
Replies: 6
Views: 252

Re: Hello and quick question about Dark Mode filters

It may be caused by Tools > Configuration > Highlights & Dark Mode > Level of darkness?